Muhasebe Programı

Ticari Muhasebe Programı

En Kapsamlı Ticari Muhasebe Programı

En kapsamlı ticari muhasebe programı ile işletmenizde ihtiyaç duyabileceğiniz Alım, Satım, Çek-Senet, Teklif Sipariş, Kredi Yönetimi, Hızlı Üretim vb. tüm ön muhasebe işlemlerini tek programdan yapabilirsiniz, en kapsamlı ticari muhasebe programı ile yapabileceklerinizi kısaca özetlemek gerekirse.

  • Fatura / İrsaliye Yönetimi: Ticari Muhasebe Programı ile fatura ve irsaliye işlemleri için harcadığınız zamanı yarıya indirirken eskisinden daha detaylı ve güvenli bir fatura takibi sunuyoruz.
  • Stok / Depo Yönetimi: KRS Ticari size eşsiz ve detaylı bir stok takibi imkânı sunuyor. Alış / satış işlemlerinizi, depo işlemlerinizi gerçekleştirirken bunları dilediğiniz niteliklerde raporlayabilirsiniz.
  • Cari / Müşteri Yönetimi: Ticari Muhasebe Programı, cari yönetimi gerek tedarikçilerinizi gerekse müşteri portföyünüzü daha detaylı yönetebilir, tüm işlemleri kolay ve en güvenli yönden raporlayabilirsiniz.
  • Çek / Senet Yönetimi KRS Ticari ile çek – senet işlemlerinizi en kolay ve bir o kadar da detaylı yönden takip edin. Çek – senet girişleri, faktöring ve banka teminatlarınızı tek ekrandan kontrol edin.
  • Teklif / Sipariş Yönetimi KRS Ticari ile, tekliflerinizi müşterinize KRS üzerinden e-posta atabilir, kabul edilen teklifleri siparişe çevirebilirsiniz, irsaliye veya faturaya çevirebilir, siparişlerinizin teslim durumlarını detaylı bir şekilde görebilirsiniz.
  • Hızlı Üretim Yönetimi KRS Ticari Hızlı Üretim Modülü ile, üretim planlaması yaparak işlemlerinize hız katabilir, düzenli hatasız stok takibi sağlayabilir, üretim raporlarınızı görebilirsiniz.
  • Kredi Takibi ve Yönetimi: KRS Ticari Kredi Modülü ile, bankalardan veya kredi kuruluşlarından almış olduğunuz kredilerinizin takibini yapabilirsiniz, gelecek planlaması yaparken işletmenizin genel durumunu daha net bir şekilde görebilirsiniz.
  • Kasa / Banka Yönetimi: KRS Ticari ile kasa ve banka hareketlerinizi tüm detayları ile görüntüleyebilir, saniyeler içerisinde işlem ekleyebilir, detaylı raporlandırma yapabilirsiniz.

 


Ticari Muhasebe ProgramıKRS Ticari tüm ticari işletmelerin gereksinim duyduğu temel fonksiyonları gerçekleştirerek fatura, cari, kasa, gelir, gider ve benzeri işlemlerinizi anlık ve geriye dönük olarak yönetmeniz ve takip etmeniz amacıyla programlanmış bir bilgi sistemidir.

Bir işletmenin en büyük gereksinimi doğru koordine edilmiş bir muhasebe düzenidir, bu bağlamda KRS Ticari Muhasebe Programı size hatasız raporlama ve anlık takip imkanı sunmaktadır.

Giriş seviyesinde bilgisayar bilgisi olan bir kişinin rahatlıkla kullanabileceği bir ön muhasebe programı olmasının yanında kişileştirme özellikleri ile işlemlerinizi çok kısa sürelerde gerçekleştirmenizi sağlar.


Hızlı ve güvenli işlem ilkesi ile üretilmiş olan KRS serisi yazılımlar işlemlerinizi eskisinden daha kolay ve hızlı bir şekilde yapmanızı sağlayarak işletme sahiplerinin en büyük sermayesi olan vakit faktöründen tasarruf etmenizi sağlamaktadır.

Her program bir şekilde işlem yapmanıza olanak sağlar ancak Kursoft KRS Ticari Muhasebe Programı size diğer yazılımlara harcadığınız zamandan daha az zaman harcayarak işlem yapma imkanı tanır bu sayede size zaman kazandırır.


Ticari Muhasebe Programı - Kursoft YazılımKursoft KRS e-Arşiv & Fatura ve e-İrsaliye modül desteği ile ilave bir işlem veya bir portala gereksinim duymadan KRS üzerinden e-Arşiv & Faturanızı saniyeler içerisinde müşterinize göndermenizi sağlayarak işlem için ayırdığınız zamanı size kazandırır.

KRS serisi yazılımlarımızda bulunan e-fatura modülü sadece fatura göndermekle kalmaz gelen faturalarınız içinde destek sunar, böylelikle gelen faturalarınızın kontrolü veya fatura ile ilgili işlem yapmak için portal bağımlılığınızı ortadan kaldırır, ayrıca gelen e-faturalarınızı tek tuşla KRS’ye aktararak büyük ölçüde zaman kazanırsınız.


Ticari Muhasebe Programı ile neler yapabilirim?

Fatura Yönetimi Ödeme / Tahsilat Yönetimi Fatura Kargo Yönetimi
İrsaliye Yönetimi Kredi Kartı Tahsilat Personel Bazlı Satış Raporları
Stok / Depo Yönetimi Not/Görev/Hatırlatmalar Personel Bazlı Tahsilat/Ödeme Raporları
Cari Yönetimi Görüşme Kayıtları Personel Kârlılık Analizleri
Kasa / Banka Yönetimi Vadeli Satış Takibi Aylık Ciro Raporları
Kullanıcı Yönetimi Vade Hatırlatma (E-Posta ve SMS) Cari Bazlı Ciro ve Kârlılık Raporları
Dekont Yönetimi Kasa / Banka Virman BA-BS Mütabakatları
Hizmet Masraf Kayıtları Gelişmiş Parametreler Stok Toplu Fiyat Güncelleme
Maliyet Yönetimi SMS ve E-Posta Modülü Toplu İndirim ve Fiyat Artırımları
Alım Satım Analizleri Toplu Barkod Yazdırma Stok Çoklu Birim Desteği
Fatura Yazdırma Borç/Alacak Takibi Cari Özel Fiyat
Dışarı Veri Aktarma/Alma Tüm Modüllerde Özel Alanlar Zengin Raporlama
Excell Toplu Stok Ekleme Limitsiz Kaynaklar Özel Kod Yönetimi
Excell’den Faturaya Ürün Çağırma Cari Gruplama Dosya Yönetimi
Excell’den Toplu Fiyat Güncelleme Stok Gruplama Çek / Senet Yönetimi
Üretim Planlama Modülü Teklif / Sipariş Modülü Kredi Takibi Yönetim

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu