Oto Servis- Teknik Servis Modülü

Seri No veya Plaka No Üzerinden Cari Bilgileri Eklemek

Kursoft KRS v5 özelleştirilebilir altyapısı ile Beyaz Eşya Teknik Servisi, Cep Telefonu Teknik Servisi, Bilgisayar Teknik Servisi, Elektronik Cihaz Teknik Servisi, Notebook Teknik Servisi, Güvenlik Kamere Uydu Sistemleri Teknik Servisleri, İnşaat Teknik Servisleri, Klima Bakım Onarım Servisleri, Oto Servisleri ve burada sayamadığımız yüzlerce farklı kategorideki tüm teknik servisler için uygundur.


Bu yazımızda cihaz seri numarası veya araç plaka numarası üzerinden ilgili cari bilgilerini yeni iş emrine aktarma konusunu anlatmış olacağız.

KRS Üst Menü > Servis Modülü > Yeni İş Emri sekmesi ile veya KRS v5 ana ekran üzerinde bulunan Teknik Servis butonu ile servis listesinin altında bulunan Yeni İş Emri sekmesine tıklayarak iş emri penceresine ulaşırız.

Seri No veya Plaka No Üzerinden Cari Bilgileri Eklemek - Kursoft Yazılım

Yeni İş Emri ekranı üzerinde Cihaz Seri No (Oto servisler için bu alan Plaka No Bölümüdür) alanına seri numarasını veya plaka numarasını yazdığımız zaman ekrana bir onay penceresi açılacaktır, bu seri numaralı cihaz veya aracı servisinize en son getiren cariyi göstermektedir, Evet butonuna bastığınızda bu carinin bilgileri iş emrine dahil edilecektir.

Seri No veya Plaka No Üzerinden Cari Bilgileri Eklemek - Kursoft Yazılım

Aynı cariye ait araçları veya cihazları yeni iş emrine aktarma ile ilgili makalemize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu