Cari Modülü

Carilerin Döviz Bakiyeleri Görüntülenme Parametreleri

Euro (€), Dolar ($) Görüntülenme Parametreleri

Carilerin Döviz Bakiyeleri Görüntülenme Parametreleri

İşletmenizde farklı para birimleri ile işlem yapıyor olabilirsiniz. Örneğin; bir carinizle hem Dolar hem Euro hem de Türk Lirası işlemleriniz olabilir, bu işlemleri dilerseniz ayrı ayrı dilerseniz de Türk Lirası Para birimi cinsinden toplamını görebilirsiniz. Bu yazımızda bu işlemin nasıl yapılacağını anlatmış olacağız.

Carilerin Döviz Bakiyeleri Görüntülenme Parametreleri - Kursoft Yazılım1.Cari Bakiyelerini ayrı ayrı görüntüleme; bu parametreyi kullandığınız zaman ilgili cari ile yaptığınız Dolar, Euro ve Türk Lirası bakiyeleri Cari Listeniz üzerinde ayrı ayrı görebilirsiniz. Bu parametreyi kullanan kullanıcılar aşağıdaki ekran görüntüsünden anlaşılacağı gibi bir görüntü ile karşılaşırlar.

Carilerin Döviz Bakiyeleri Görüntülenme Parametreleri - Kursoft YazılımPara birimlerini ayrı ayrı görüntülemek için Cari Listesi üzerindeki Filtre butonuna basarak Dolar ve Euro Bakiyeleri görünsün kutucuğunu işaretleriz. Daha sonra Uygula butonuna basarız. (Bu ayarı kalıcı olarak da kullanabilirsiniz.)

2.Cari Bakiyelerinin TRY olarak görüntülenmesi; bu parametreyi kullandığınız zaman ilgili cari ile yaptığınız tüm işlemler güncel kur üzerinden çevrilerek cari bakiyesinde gösterilmektedir.

Carilerin Döviz Bakiyeleri Görüntülenme Parametreleri - Kursoft YazılımPara birimlerini TRY olarak görüntülemek için Cari Listesi üzerindeki Filtre butonuna basarak Tüm Bakiyeleri TRY olarak göster  kutucuğunu işaretleriz. Daha sonra Uygula butonuna basarız. (Bu ayarı kalıcı olarak da kullanabilirsiniz.)

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu