Perakende Modülü

KRS Hızlı Satış Ekranında Ürün İade İşlemleri

KRS v5 Hızlı Satış Ekranında ürün iade işlemlerini 2 başlık altında toplayabiliriz. Bunlardan birincisi Ürün iade işlemi, ikincisi ise Fişten ürün iade işlemi; her iki işlem arasında sistemsel olarak olarak bir fark bulunmamaktadır. Fişten iade alma işlemini yaptığınızda ilgili ürünleri sistem getirdiği için üründen kaç adet sattığınızı, hangi fiyat üzerinden satışı gerçekleştirdiğinizi gördüğünüzden iskontolu olarak satmış olduğunuz ürünü normal satış fiyatı üzerinden iade alıp ilgili ürün fiyatındaki farklardan zarar etmemiş olursunuz. Ancak ürünlerde iskonto gibi bir işlem gerçekleştirmeden satış yapıyorsanız, fişsiz iade işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

1.Ürün İade İşlemi;

İade alınacak ürünler manuel olarak veya barkod cihazımız tarafından okutularak ekranın sol kısmına aktarılır. “İADE AL” butonuna basılarak işlem tamamlanmış olur.

KRS Hızlı Satış Ekranında Ürün İade İşlemleri - Kursoft Yazılım

2.Fişten İade Alma İşlemi;

Hızlı Satış Ekranında üst menüde yer alan “Fişten İade” butonuna basarak Fiş numarası giriş ekranı açılır, bu açılan ekrana fiş numarasını girerek Getir butonuna basılır.

KRS Hızlı Satış Ekranında Ürün İade İşlemleri - Kursoft Yazılım

Fiş numarasını girdiğinizde ilgili fişteki ürünler ekranımıza gelecektir. İade alacağımız ürünleri seçip “İADE AL” butonuna tıkladığımızda işlem tamamlanmış olur.

KRS Hızlı Satış Ekranında Ürün İade İşlemleri - Kursoft Yazılım

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu