Diğer Çeşitli Bilgiler

Kolay Muhasebe Programı Nedir?

Kolay Muhasebe Programı Nedir?

İşletmeler ‘Ön Muhasebe Programı’ arayışına girdiğinde öncelikli olarak ‘Kolay Muhasebe Programı’ arayışıyla bu işe soyunuyor ancak bu kavram gerçekten amacından farklı bir şekilde kullanılıyor, ‘Kolay Muhasebe Programı Kavramı’ size Ön Muhasebe adına tüm nimetleri sunarken bunu da en kolay yönden sunmalı ancak şu an son kullanıcıya sunulan ürün tam olarak bu değil.

Kolay Muhasebe Programı Nedir? - Kursoft Yazılım

Şu an ‘Kolay Muhasebe Programı’ adı altında sunulanlar;

  • Özellikleri kısıtlanmış,
  • Alım, satım, ödeme tahsilat işlemlerinin dışında işlem yapılmayan,
  • Sırf kolaylaştırmak adına ön muhasebenin tüm gereksinimlerinden yetim bırakılmış,
  • Kullanıcıya aslında yapmak istediğini değil programın yapabildikleri kadarını veren.

Bu özelliklerdeki Ön Muhasebe Programları aslında Kolay Muhasebe Programı değildir, alt segment muhasebe programlarıdır. Oysaki kolay kavramı size ön muhasebe adına her şeyi veren ancak bunları en kolay yoldan veren ön muhasebe programlarıdır. Özetle kendi işini değil sizin işinizi kolaylaştırmalıdır.

Bizce ‘Kolay Muhasebe Kavramı’ şöyle olmalı;

  • Alım, satım, gelir, gider, cari vb. modüller ek özellik değil, olmazsa olmaz olmalıdır.
  • Ön muhasebe adına tüm özellikleri içermesinin yanı sıra bunları sizin işinizi kolaylaştırmak ve mali analizler yapmak için kullanarak önünüzü daha kolay görmenizi sağlamalıdır.
  • Sırf ‘Kolay’ görünmek adına özelliklerinden yetim bırakılmış değil bu özellikleri daha kolay kullanılmasını sağlayan bir altyapıda olmalıdır.

İşin özeti işletmenizi sırf kolaylaştırılmak adına dizayn edilmiş bir ön muhasebe programına emanet etmek ileride daha zor günler geçirmenize sebep olacağı gibi analiz ve ileriye yönelik planlar yapmanızı da engelleyecektir.

Kursoft olarak her daim ‘Hayatı Kolaylaştıran Çözümler’ ilkesiyle binlerce işletmeye çözüm sunmaktayız ancak bizim prensiplerimizde yer alan ‘Kolay’ kavramı özellikleri kısıtlayarak değil daha kolay kullanımını sağlayarak hayat bulmaktadır.

Sizde işletmenizi hem binlerce özellik ve yüzlerce modülle dizayn edilmiş Kolay ve Gelişmiş bir ön muhasebe programına emanet etmek istiyorsanız ürünlerimize göz atın, Kursoft ile farkı yaşayın.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu