Cari Modülü

Cariye Alt Fiyat Tanımlama

İşletmenizde bazı müşterilerinizin alımları çok olduğundan veya çeşitli nedenlerle o müşterilere farkı fiyat uygulamaları yapıyor olabilirsiniz, ilgili müşterilerinizi teker teker takip etmek yerine Cari Kartında yapacağınız küçük bir değişiklik ile fiyatların otomatik olarak gelmesini sağlayabilirsiniz.

Bu işlemi yapabilmek için ilgili ürünün stok kartında alt fiyat tanımlamalarının yapılmış olması gerekmektedir, gerekli tanımlamanın nasıl yapılacağı ile ilgili makalemize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KRS üst menü Cari modülü altında bulunan Cari Kartları Listele butonuyla veya KRS üst menü üzerinde yer alan CARİLER butonu yardımı ile Cari Listemize ulaşırız, burada değişiklik yapacağımız carimizi buluruz ve sağ tuş ile Değiştir butonuna tıklarız.

İlgili Cari kartın düzenleme ekranına ulaşmış oluruz. Tanımlamalar ve Özel Alanlar sekmesi altında yer alan “Fiyat Grubu” bölümünden kullanmak istediğimiz fiyat seçimini yaparak Kaydet butonuna basarız.

Cariye Alt Fiyat Tanımlama - Kursoft YazılımBu işlemi yaptıktan sonra ilgili cariye satış işlemi yapılırken alt fiyat tanımladığınız ürünlerin ana fiyatı yerine seçmiş olduğunuz alt fiyatı otomatik olarak gelecektir.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu